Haima Ostrava, z.s.
Klinika dětského lékařství FN Ostrava

Fakultní nemocnice Ostrava
Chci přispět
Bankovní spojení
88232761 / 0100
Komerční banka

VÍCE INFORMACÍ

Cyklotour 2022

10.6.2022

 

Včerejší start Cyklotour Na kole dětem - nadační fond Josefa Zimovčáka byl plný emocí. Děkujeme Valérce, Františkovi, Tomáškovi a jejich maminkám, že neváhali vstávat v brzkých ranních hodinách, aby na 7:30 dorazili do Bruntálu a mohli jsme tak společně poděkovat všem, kteří absolvují letošní Cyklotour a odstartovat etapu.
Setkání na Náměstí Míru bylo dojemné a ke slovům, které napsal pan Honza Králík na webových stránkách nadace Na kole dětem není co dodat. Proto je s dovolením citujeme a děkujeme i za nádherné fotografie!:
Dnešní start byl ve znamení knedlíku v krku, nikoli vinou nestravitelné snídaně, ale zásluhou Valinky a Frantíka, dvou špuntů, kteří v Ostravě dokončili onkologickou léčbu a přijeli nás pozdravit.
Doprovodily je dámy ze společnosti Haima Ostrava, které každoročně finančně podporujeme. Zapisovatel si z emotivní zdravice zapamatoval, že si váží naší spolehlivosti a pravidelných příspěvků. Za nás dodáváme, ať s tím nadále počítají. A ještě něco zapisovatel podržel – že ozdravný pobyt dětí je součástí léčby.
My si uvědomujeme, že pobyt v nemocnici je pro malého pacienta také psychický nářez. Šrámy na duši bývají někdy bolestivější než na těle. Proto podporujeme ozdravné pobyty.
Před odjezdem se bruntálským náměstím ozval potlesk pro obě děti a my vyrazili na první štaci, do Vítkova...."
Ještě jednou děkujeme všem a přejeme šťastnou cestu!

 


Zpět

Bankovní spojení 88232761 / 0100 Komerční banka

Kontaktujte nás

Michaela Češková
ředitelka

17. listopadu 1790
708 52 Ostrava - Poruba

Tel. 604 145 911
info@haima-ostrava.cz