Haima Ostrava, z.s.
Klinika dětského lékařství FN Ostrava

Fakultní nemocnice Ostrava
Chci přispět
Bankovní spojení
88232761 / 0100
Komerční banka

VÍCE INFORMACÍ

Letní ozdravný tábor 2. - 8. 7. 2022

9.7.2022

Konečně! Po dvou dlouhých letech jsme mohli vyrazit na ozdravný tábor do Rožnova pod Radhoštěm. Bylo to neskutečné. 29 dětí, většina z nich po vážné onkologické léčbě, některé děti ještě stále na léčbě jsou.

Z Ostravy, vestibulu Kliniky dětského lékařství FNO jsme vyrazili směr Rožnov a ubytovali se v krásném, beskydskému HOTELU RELAX. Děti nejvíce nachl vnitřní i venkovní bazén, který jsme využívali každý den.

I okolí hotelu bylo pro naši skupinu jak dělané - možnost venkovních her, procházek, relaxace. Vyrazili jsme také na výlety do okolí - ZOO Zlín Lešná, Skanzen v Rožnově nebo Kozí farma ZERLINA. Vše bylo skvělé a děti nadšené. Však natočené video a úsměvy na tváří dětí jsou toho důkazem.

A víte, v čem jsou naše tábory výjimečné? Mohou na ně jet děti které braly nebo berou chemoterapii. A to díky našemu úžasnému personálu - sestřičkám z FNO, které neváhaly a podávaly dětem léky i na netradičních místech (na výletě, v parku, v ZOO...).

Hlavní poděkování však patří Vám - našim partnerům/sponzorům, díky kterým můžeme na tento finančně nákladnější tábor vyrazit. Dětem po léčbě totiž musíme zajistit kvalitní ubytování, stravu 5x denně, dostatečný pitný režim a zdravotní asistenci.

DĚKUJEME VÁM, že nám pomáháte ulehčovat vážně nemocným dětem návrat mezi vrstvevníky a zpět do běžného života!

Video ke shlédnutí zde:

https://www.youtube.com/watch?v=QryqJ4AU-PE

Fotografie ke shlédnutí zde:

https://haima.rajce.idnes.cz/Letni_ozdravny_tabor_Svet_fantazie_2022/


Zpět

Bankovní spojení 88232761 / 0100 Komerční banka

Kontaktujte nás

Michaela Češková
ředitelka

17. listopadu 1790
708 52 Ostrava - Poruba

Tel. 604 145 911
info@haima-ostrava.cz